keskiviikko 11. joulukuuta 2013

I Speak Prada

Ensimmäisenä tulee vähän kuulumisia Suomeen... Vielä reilu viikko jäljellä Matthew'n kiertuetta. Ensi keskiviikkona tai varhain torstaiaamuna olisi tarkoitus pakata laukku ja lähteä katsomaan bändiä ensin kahdelle keikalle New Yorkin osavaltioon ja sitten kiertueen päätöskeikalle Readingiin, joka on tässä suht' lähellä meitä. Aika on kulunut jouluvalmisteluja tehdessä, Allun ja Hilsun kanssa lumesta nauttiessa (tänne on todellakin tullut lunta!) ja potkunyrkkeillessä.Sekä tietenkin opiskelujen päätökseen saattamisessa. Noissa koulutehtävissä riittääkin tekemistä...

Eilen lähdin kuitenkin viettämään shoppailupäivää. Kaupat olivat melko tyhjillään, koska ihmiset täällä eivät tykkää lähteä ulos lumisateella. Kyllähän se minulle sopi, eipähän tarvinnut kassoilla jonotella. Eilisen innoittamana ajattelin kirjoittaa muodista ja antaa ehkäpä jotain vinkkejäkin parhaista alennusmyynneistä, jos joskus täällä satutte liikkumaan.

Oma suosikkini on Neshaminyn kauppakeskus Bansalemissa. Sieltä löytyy niin Macy's, Boscov's kuin lukuisia pieniä erikoisliikkeitäkin.
Macy'sillä oli ns. One day sale. Toisin sanoen merkkituotteita hyvillä alennusprosenteilla. Itse asiassa lähdin hakemaan yhtä tuotetta, ja sen löysinkin. Guessin lompakko, joka on sen verran tilava, että sinne mahtuu myös puhelin.

                                                         Hintaa lompakolle jäi $37,50.


Boscov's taas on tunnettu siitä, että sieltä saa kaikkea halvalla. Sieltä löytää päivittäin vaatteita, kenkiä, asusteita ja kaikkea mitä vaan kuvitella saattaa halpaan hintaan. Tässä muutamia Boscov'sin ostoksiani ja hinnat totta kai, jotta näette miten halpaa siellä on:

                                                                         Laukku $8.
                                                                      Mekko $16.
                                         Ja nämä omat lempparikengät, Guessia totta kai, $30.

Suomen hintoihin verrattuna erittäin halpaa. Ja helppoa. Neshaminyn kauppakeskuksesta löytää saman katon alta niin edullisia perusvaatteita kuin viimeisintä muotiakin. Macy's myy mm. seuraavia merkkejä; Calvin Klein, Michael Kors, Guess, Ralph Lauren ja Louis Vuitton.

Tänään ehkä vähän tämmöinen kevyempi aihe, ensi kerralla varmaan jotain ''oikeatakin'' asiaa... Tai sitten ei ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti