keskiviikko 12. helmikuuta 2014

What's up?

Itselleni ystävänpäivä ei ole oikein koskaan merkinnyt juuri mitään, mutta koska amerikkalaiset sitä juhlivat olen itsekin ajatellut nyt ainakin vähän paremman illallisen väsätä. Tai no, en minä siitä paremmasta tiedä, mutta noin niin kuin alkupalat ja kaikki... Tällä hetkellä mietinnässä on tämmöistä: alkupalaksi tomaatti-punasipulibruschettat, pääruoaksi jauheliha-tacokääryleet ja fetasalaatti ja jälkiruoka on vielä SUURI kysymysmerkki. Todennäköisesti jotakin valmista herkkukaupasta, minä kun en välttämättä mikään leipuri ole. Mitään muita suunnitelmia ei ole, eli ihan tavallinen perjantai ilmeisesti noin muuten :)

Mulla on kai joku helkkarin tulehduskierre menossa, kun taas on kurkku kipeänä. Pari viikkoa sitten kävin lääkärillä ja sain antibiootit tulehdukseen. Ne auttoivatkin noin viikon verran, mutta nyt taas kolmatta päivää kipeänä. Jospa sitä saisi vielä sen toisen antibioottikuurin, eiköhän se sillä.
Muuten kaikki on hyvin, sitä normaalia arkea. Sunnuntai tuli vietettyä Spring Mountainilla lumilautaillen. Oli hauskaa niin kuin aina. Jospa sitä parantuisi taas nopeasti, että pääsee uudelleen kurvailemaan rinteeseen.

Täällä tulee kuulemma tänään illalla lunta ja kunnolla. 24 tunnin myrskyä on luvattu.I'm getting ready for Valentine's Day. I have never celebrated it before but it is a big deal here so I guess I'm gonna make us a dinner. At least. We'll see what's gonna happen, my first real Valentine's Day anyway :)
And I'm sick again. Some kind of infection. Two weeks ago I took antibiotics and they helped but now my throat hurts again.... So annoying. 
But life is still good :) Last sunday we were snowboarding in Spring Mountain. Had a great time as always when I'm snowboarding. One of my favourite things in the world! 

Now I'm just watching Olympics (nordic compined) and waiting for tonight's snow storm. Everybody says it's going to be bad. 


2 kommenttia:

  1. Ois kiva saada postaus sun uudesta elämästä jenkeissä! Niinkuin laajemmalti, että millaistä elämä siellä on, miten tulet toimeen amerikkalaisten appivanhempien kanssa, onko kaikki klassisesti niin elokuvissa näkee :) vähän muutenkin että missä ja millaisessa talossa asutte ja mitäteet vapaa-aikanasi kun miehesi on poissa yms. Tämmöisiä pieniä kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Pitääpä tehdä tämmöinen laaja yleispostaus ja ottaa enemmän kuviakin! :)

    VastaaPoista