maanantai 5. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Onpahan näköjään vierähtänyt aikaa viimeisimmästä postauksesta. Mitäs tässä välissä onkaan tapahtunut...? Aika kertoa kuulumisia.

Viikot on oikeastaan mennyt aika arkisissa askareissa. Kodin siivousta, koiran lenkkeilytystä, asioitten hoitamista, kulinaarisia nautintoja... 
Sen olen huomannut, että näin suomalaisen näkökulmasta ulkona syöminen on suorastaan puoli-ilmaista. Siksipä ravintoloissa tuleekin käytyä joinakin viikkoina useastikin. Välillä tuntuu, että on halvempaa lähteä ravintolaan kuin hakea se Norjasta pyydetty lohifilee kaupasta ja laittaa itse...
Ravintoloista puheenollen kaksi paikkaa on jäänyt mieleen uusina suosikkeina. Texas Roadhouse, jossa söin mielettömän hyvää bbq-kastikkeella maustettua kanaa, sekä Longhorne Steakhouse, jossa taas pinaatti-fetakanaa. Äärimmäisen hyvää sekin.


Viime viikolla käytiin Philadelphiassa asioilla. Koko edellisen päivän ja yön satoi todella rankasti, niin pukeuduinpa sitten varmuuden varalta lämpimästi, jos vaikka sattuisi olemaan kylmä. No eipä tietenkään ollut ja päivän mittaan lämpeni entisestään. Ja kaikki nauraa, kun minä hoen että ''onpa mukava, kun on kesä jo''. Ei ole kesä kuulemma vielä. Odotan innolla heinäkuuta!
Pakollinen Ikean vierailu tehtiin myöskin Phillyn reissulla, lihapullien syöntiä unohtamatta. Ikea on siitä jännä paikka, että vaikka mitään ei tarvitsisi aina jotakin tarttuu mukaan.Semmosia kuulumisia tällä kertaa. Minä lähden partsille nauttimaan auringosta! :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti